UGears
UGEARS on ainutlaatuisten itseliikkuvien mekaanisten mallien valmistaja ja tuottaja, mallit on suunniteltu itsekiinnittyviksi ilman liimaa ja ne on valmistettu kokonaan korkealaatuisesta puumateriaalista.
 
Elektroniikan valtaamalla aikakaudella ihmiset haluavat edelleen olla luovia käsiltään ja mieleltään, etsien sitä palkitsevaa tunnetta jonka voi saada rakentamalla jotain omilla käsillä, kutsumalla lapsensa ja lapsenlapsensa mukaan tähän mahtavaan (eittämättä vanhanaikaiseen, mutta edelleen super mahtavaan) mekaniikan maailmaan. Liity mukaan tuomaan nämä unohtumattomat hetket kaikenikäisille ”tee se itse” kokoajille!
 
Jotkut malleistamme ovat saaneet innostuksensa todellisista mekanismeista, jotkut ovat ainutlaatuisia ideoita mutta ne kaikki ovat UGEARS’in suunnittelemia alusta asti. Mallimme ovat alkuperäisiä ja sopivat niin satunnaisiksi lahjoiksi, hauskoiksi ja älykkäiksi harrastuksiksi, niin lapsille kuin aikuisille, ikää katsomatta. Olemme palkanneet insinööritaitoa ja tuotantoon hienosäätöä varmistaaksemme, että mallien kokoaminen on kiehtova ja palkitseva kokemus koko perheelle. Olemme erittäin tarkkoja sarjamme laadusta: Tarkan tuotetestauksen ja laadunvalvonnan lisäksi, hankimme vaneria vastuullisilta ja kestävän kehityksen takaavilta toimittajilta. Sen lisäksi että etsimme aina tapoja joilla voimme varmistaa kokoamisen olevan mahdollisimman sujuvaa ja miellyttävää asiakkaillemme, olemme keksineet ja patentoineet oman vaneriliitoksen. Ja tämä on vasta alkua.

KOKOAMISOHJEET

Tämän linkin takaa löytyy kaikkien mallien kokoamisohjeet

KOKOAMISPALVELU

Tarjoamme myös kokoamispalvelua alkaen 15€/h

OSAN VAIHTO

Jos kokoonpanon aikana jokin osista hajoaa, korvaamme sen maksutta, kunhan olet ostanut mallin meiltä . Ota kuvia rikkoutuneesta osasta, kuva kohdasta jossa se sijaitsi laudalla ja kuva jälleenmyyjän tarrasta joka löytyy pakkauksesta ja lähetä ne meille sähköpostilla osoitteeseen m.nikupeteri@gmail.com

Lähetämme pyynnön eteenpäin maahantuojalle ja osan vaihtaminen kestää 3-4 viikkoa. Voimme kuitenkin halutessanne nopeuttaa vaihtoa pienellä lähetysmaksulla.

Hammastikkuja voi ostaa lisää tavallisesta ruokakaupasta. Käytämme yleisiä kaksipuoleisia hammastikkuja.

Yhteensä:
    Kassalle