VELTRON TERASSILÄMMITTIMET

Suomen ilmasto on arvaamaton, ja jotta voisit viettää iltaisin mukavaa aikaa ulkona kotiterassilla, kannattaa miettiä terassilämmittimen ostamista. On mahdollista valita kaasulämmitin tai erilaiset sähköiset infrapunalämpöpatterit. Koristeellinen kaasulämmitin / -valaisin tarjoaa lämpöä ja luo miellyttävän kodikkaan tunnelman terassilla. Sähköinen infrapunalämmitin lämmittää ihmisiä ja esineitä, mutta ei ilmaa. Infrapunasäteilijän lähettämä lämpö on samanlainen kuin auringon. Kotona lämmittimiä käytetään kotiterasseilla, mökeissä, ulkokeittiössä ja parvekkeilla. Infrapunasäteilijät ovat myös hyviä hajunpoistajia. Lämpöpattereja voidaan ohjata älylaitesovelluksella tai kaukosäätimellä .

Erilaiset lämpöpatterit, erilaiset sovellukset

Sähköpattereilla on monia erilaisia sovelluksia ja siten laaja valikoima laitteita. Kun ostat laitetta, sinun on pidettävä mielessä, missä huoneessa patteria käytetään lämmittämään. Lämpöpatterit sopivat erittäin hyvin olosuhteisiin, joissa on suuria lämpöhäviöitä tai huoneen (huoneiden) käyttö tapahtuu epäsäännöllisesti. Lämpöpattereita käytetään ravintoloiden, baarien ja kauppakeskusten terasseilla ja ulkotiloissa sekä varastoissa, tuotantorakennuksissa jne. lämmittämiseen. Kotikäyttäjät voivat käyttää lämmittimiä mökeissä, parvekkeilla, ulkokeittiössä ja terassilla. 


Yksi tapa pidentää kausikahviloissa on asentaa lämpöpatteri. Euroopassa infrapunapohjaisia lämmitys- / lämmitysjärjestelmiä on käytetty vuosikymmenien ajan. 
Veltron-lämmittimien suurin etu on helppokäyttöisyys, ts. Näitä lämmittimiä voidaan ohjata langattomasti kaukosäätimestä ja lämmön voimakkuutta voidaan muuttaa. 
IP65-kosteutta kestävät Veltron-lämpöpatterit ovat kaikki kauko-ohjattavia ja himmennettäviä kaukosäätimellä (lämmön voimakkuutta voidaan säätää). Veltron-lämpöpatterit voidaan himmentää myös älypuhelimen SUNKARE- sovelluksen kautta .

Yhteensä:
    Kassalle