VELTRON DIESEL LÄMMITTIMET

Veltron diesellämmittimet ovat markkinoiden parhaat polttoainepolttimella varustetut infrapunalämmittimet. Edustamamme lämmittimet on testattu Suomessa, ne ovat turvallisia ja korkealaatuisia lämmittimiä, joilla on 3 vuoden tehdastakuu. Meillä on runsaasti asiakkaita ympäri Suomen. Takaamme ammattimaisen tuote palvelun. Diesel lämmitin on paras lämmitysvaihtoehto erilaisten tilojen tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Lämmitin soveltuu erinomaisesti käytettäväksi teollisuushalleissa, autotalleissa, korjaamoissa, konesuojissa, talleissa, kasvihuoneeseen, parvekkeelle, teltoissa, terasseilla, yleisötapahtumatiloissa ja rakennustyömailla.

Polttoaineena toimii joko perinteinen diesel- tai biodieselilla.

Dieselkäyttöisen lämmittimen käyttö on erittäin edullista. Täydellä teholla käydessään lämmitin kuluttaa tunnissa vain reilun litran polttoainetta. Jos lämmitettävä tila on esimerkiksi normaalisti eristetty 350 neliön halli, ulkona on +0 °C ja sisällä ylläpidetään +15 asteen lämpötilaa, lämmitin kuluttaa polttoainetta noin 4–6 litraa päivässä. Keskitehoiset lämmittimet käyttävät 3–4 litraa polttoainetta päivässä.

Infrapunalämmittimessä ei ole lämmityspuhallinta. Laitteen tuottama infrapunalämpö leviää tilassa säteilynä ja lämmittää tilassa olevia materiaaleja ja esineitä, jotka palauttavat lämpöenergiansa takaisin tilaan. Infrapunalämpö jakautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin ja on miellyttävän tuntuista myös laitteen vieressä oleskeltaessa. Infrapunalämpö leviää isossakin tilassa tasaisemmin kuin puhaltimella varustetulla lämmittimellä.

Lämmittimissä on 12 eri turvajärjestelmää, joten ne ovat erittäin turvallisia lämmittimiä. Lämmittimestä säteilevä lämpö ei ole polttavan kuumaa eivätkä laitteen pinnat tule tulikuumiksi.

Lämmittimen käyttöönotto on erittäin helppoa, sillä se ei vaadi kiinteää asennusta. Pyörillä kulkeva lämmitin on helppo siirtää haluttuun paikkaan. Lämmitin on erittäin hiljainen: sen äänitaso on ainoastaan 32 dB.

Suosituimmalla mallillamme, Veltron VHOE-250F diesellämmittimellä on monia etuja verrattuna vaikkapa malliin Airrex AH-800. Teknisiltä tiedoiltaan lämmittimet ovat vertailukelpoisia, mutta VHOE-250F:n polttoainesäiliön tilavuus on 15 litraa suurempi eli sen koko on 85 litraa. VHOE-250F:ssä on myös suuremmat pyörät, joten sen siirtäminen tilasta toiseen on helpompaa. Ja mikä tärkeintä: Airrex AH-800:n lämmitysputket ovat sileitä, kun taas VHOE-250F:n keskimmäiset osat ovat aallotettuja, jolloin tuloksena on vieläkin enemmän lämpöä välittävää metallipintaa. Sen ansiosta Veltron-lämmitin on tehokkaampi, vaikka polttoaineenkulutus on sama kuin Airrex AH-800:lla. Veltron VHOE-250F on myös äänitasoltaan huomattavasti hiljaisempi. Veltron VHOE-250F on puhaltimella varustettu malli. Veltron-lämmittimet on valmistettu varta vasten Suomen markkinoille pohjoisiin olosuhteisiin. Lämmittimet on testattu Suomessa.

Nykyaikainen tekninen ratkaisu

Laitteessa on polttoainepumpulla varustettu öljypoltin, joka kierrättää palokaasun keraamisesti pinnoitetun putkiston läpi luovuttaen lämmön infrapunasäteilynä. Kolminkertainen paloprosessi takaa täydellisen puhtaan palamisen, joten lämmitin ei vaadi erillistä pakoputkea, ja kaikki lämpö saadaan hyötykäyttöön. Tilojen normaali ilmanvaihto riittää.

Energiaa säästävä ja hajuja poistava poistojärjestelmä

Jalometallinen, palokammion sisään asennettu kennojärjestelmä polttaa jäännöskaasut ja varmistaa tehokkaan sekä tasaisen palamisen.

Hajuton poltin

Polttoaineen palaessa syntyy tavallisesti nokea ja epämiellyttävää hajua. Veltron-lämmittimien polttokammioon syötettävä polttoaine palaa hyvin nopeasti, mikä minimoi noen ja hajuhaittojen muodostumista.

Tekniset tiedot

 • Täydennetty hipaisukytkin
 • Automaattinen termostaattiohjaus
 • Ajastin 0–24
 • Intervalliajastin
 • Polttoaineen tason, kallistuksen, ylikuumenemisen ja polttimen toiminnan ilmaisin ja hälytys
 • Helppokäyttöinen soft-touch ohjauspaneeli LED-näytöllä sekä kaukosäädin

Erittäin tehokas äänenvaimennus

Pakoputken sisällä oleva äänenvaimennusjärjestelmä tekee lämmittimestä erittäin hiljaisen (Veltronissa vain 32 dB).

Lämmittimessä on 12 turvajärjestelmää:

 • Sytytyksen turvajärjestelmä
 • Liekinvarmistus
 • Laitteen sammuttava kaatumistunnistin
 • Ylikuumenemissuoja
 • Virtakatkon tunnistava turvajärjestelmä
 • Sulake
 • Polttimen suojaus
 • Polttoainetason tarkkailu
 • Lämpötila-anturi
 • Moottorin käynnistysvarmistin
 • Laitteen lukitus
 • Ohjelmoitava sammutusaika
Yhteensä:
  Kassalle
  Lisätty ostoskoriin