Tervetuloa!

Yrityksemme toimii Meri-Lapin alueella Keminmaassa. Toimintamme on aloitettu vuonna 2011 polttopuiden valmistuksella. Tällä hetkellä valikoimiimme kuuluu myös infrapunalämmittimet, robottiruohonleikkurit ja erilaiset työkalut sekä kuljetuspalvelut. Tutustu tuotteisiimme tarkemmin Verkkokauppa-osiossa.

Polttopuun valmistus ja myynti

Teemme laadukasta polttopuuta Keminmaassa Itäkoskella. Ostamme puut lähialueen metsänomistajilta. Valmistamme vakiomittaista 32 cm/50 cm klapia joko 1000 litran säkkiin pakattuna tai irtoklapeina. Teemme myös klapit asiakkaan kotona omista puista. Kysy tarjous !

Traktorikuljetus

Kuljetamme traktorilla lähialueelle klapit/tavarat asiakkaan haluamaan paikkaan. Kysy tarjous !

Kuljetamme myös asiakkaan puita. Kysy tarjous !

Pakettikuljetus

Tarvitseeko sinun lähettää tuotteesi, osasi tai muu paketti heti liikkeelle? Meiltä saat toimituksen tavaroillesi. Toimitamme tavarasi  haluamaasi paikkaan myös  iltaisin ja viikonloppuisin. (Minimiveloitus 35 €). Kysy tarjous !

kärrykuljetus

Myös kippikärrykuljetus järjestyy. (Minimiveloitus 35€) Kysy tarjous !

Robottileikkurit

Myymme ROBOMOW robottiruohonleikkureita. ROBOMOW'n robottiruohonileikkurit ovat vahvoja, nopeita ja helppokäyttöisiä sekä taatusti ystävällisiä käyttäjälleen, pihamaalle ja koko perheelle. Myös asennettuna, Kysy tarjous ! 

Infrapunalämmitin diesel

Myymme  VELTRON infrapunalämmittimiä. Laitteessa on pumpullinen poltin, joka saa kuuman kaasun liikkumaan keraamisesti pinnoitetuissa putkissa vapauttaen infrapunalämpöä. Teholuokat 10–40.7 kW. Myös korjaus ja huolto onnistuu kauttamme. Korjaus/huolto veloitus on 55€/h. Mahdollinen laitteen nouto sovitellaan tapaus kohtaisesti.

Ugears

Elektroniikan valtaamalla aikakaudella ihmiset haluavat edelleen olla luovia käsiltään ja mieleltään, etsien sitä palkitsevaa tunnetta jonka voi saada rakentamalla jotain omilla käsillä, kutsumalla lapsensa ja lapsenlapsensa mukaan tähän mahtavaan (eittämättä vanhanaikaiseen, mutta edelleen super mahtavaan) mekaniikan maailmaan. Liity mukaan tuomaan nämä unohtumattomat hetket kaikenikäisille ”tee se itse” kokoajille!

Armytek

Tehtävämme on tarjota ihmisille maailman luotettavimpia ja teknisesti kehittyneimpiä valoja.

Vuokrauspalvelu

Tarvitko kärryä hetkellisesti?  Vai pitäiskö saada pikku valu tehtyä pikaisesti? Aina ei kannata ostaa omaa kärryä tai työkalua vaan sen voi vuokrata. Voimme myös toimittaa vuokraamasi laitteen haluamaasi paikkaan. Tästä vuokraamoon

Yhteensä:
    Kassalle