RST-STEEL TUOTTEET

Kauttamme saat ajoneuvoosi näyttäviä erikoisvarusteita. Soita +358503534359 tai laita sähköpostiin m.nikupeteri@gmail.com ajoneuvosi tiedot ja mitä siihen haluaisit niin teemme sinulle tarjouksen tuotteista. Täältä löydät tuotteet RST-Steel

Kuorma-autoihin

Kattava valikoima laadukkaita lisävarusteita ja tarvikkeita kuorma-autoihin aina karjapuskureista ohjaamon sisustustuotteisiin. Satojen tuotteiden joukosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat tarvikkeet!

Pakettiautoihin

Erittäin kattava valikoima lisävarusteita pakettiautoosi. Valotelineet, kylkiputket, vetokoukut ja kaikki muutkin tuotteet ovat huippulaadukkaita. Kun tarvitset autoon lisää käyttömahdollisuuksia, näyttävän ulkoasun tai vaikka molemmat, autamme sinua mielellämme.

Maasturit

Valikoimasta löydät lisävarusteet ja tarvikkeet maasturiisi. Huippulaadukkaat lisävalotelineet, kylkiputket, pohjapanssarit ja muut tarvikkeet parantavat auton käytettävyyttä ja lisäävät näyttävän ulkoasun. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Lava-autoihin

Löydät lava-autojen lisävarusteet joka lähtöön. Lisävalot kiinnittyvät helposti ja tukevasti valotelineisiin, lavakatteilla suojaat työvälineesi myös sateisemmalla säällä ja muitakin varusteita löytyy vanteista vinssitelineisiin. Tutustu laajaan valikoimaamme!

Kaivinkone ja Työkone

Näyttävät, tukevat ja turvalliset valotelineet ja valoraudat ammattikalustoon!

Erikoismalli vetopalkillinen karjapuskuri

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin