AJONEUVOKAMERAT

Ajoneuvokamerajärjestelmät haastaviin työympäristöihin ja kohteisiin. Erinomainen kuvanlaatu, iskun- ja tärinänkestävä rakenne sekä kattavat EMC-hyväksynnät. Asiakkaalle laadukkaan kamerajärjestelmän hankinta on aina investointi. Tarjoamme kustannustehokkaat ja kannattavat ratkaisut pitkällä tähtäimellä.

Valikoimiimme kuuluvat  ajoneuvokamerat, monitorit ja kaikki niihin tarvittavat tarvikkeet. Tarjoamme myös valmiita paketteja trukkeihin ja nostureihin. 

KAMERAT ANALOGIA (PAL/NTSC)

Orlacon ajoneuvokamerat tehostavat työntekoa ja käyttämällä oikein valittuja tuotteita minimoit mahdolliset riskitekijät. Kameroista löytyy sopivat tuotteet lähes jokaiseen ajoneuvoon aina trukeista rekkoihin ja raskaisiin maansirtokoneisiin, pieniin ja suuriin nostureihin sekä merenkulkuun.

LISÄÄ TURVALLISUUTTA JA TARKKUUTTA TRUKKI- JA NOSTURIKAMEROILLA


Trukkikamerat ovat suunniteltu ensisijaisesti trukin haarukoihin sekä kelkkaan. Niissä on erittäin kestävä rakenne (RST-kuori) kolhuja vastaan.

AF-Zoom -kameroilla saadaan tarkkaa kuvaa pitkien etäisyyksien päästä. Ne ovatkin mainio apuväline esim. nosturinkuljettajille kun tehdään ns. pimeitä nostoja.

MONITORIT

Orlacon monitorit ajoneuvo- ja työkonekamerajärjestelmiin on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita. Monitoreista löytyy vaihtoehdot myös jännitealueille (12...60 V DC). Käyttökohteesta riippuen monitorin voi valita joko pinta- tai uppoasennuksella (tupla DIN-aukko).

Pyydä tarjous m.nikupeteri@gmail.com tai soita 0503534359

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin